Select Page

Xander Petö volgt Freya van Alsenoy op in de districtsraad

Xander Petö volgt Freya van Alsenoy op in de districtsraad

Xander Petö is aangesteld als nieuw raadslid voor de N-VA-fractie in de districtsraad van Deurne. Hij neemt de plaats in van Freya van Alsenoy, die naar de gemeenteraad van Stad Antwerpen vertrekt.

Het nieuwe raadslid zal slechts drie maanden zetelen, tot de nieuwe districtsraad voor 2025-2031 aantreedt. Xander Petö voerde in 2018 een zeer actieve campagne voor N-VA en zette zich sindsdien in voor de lokale werking van de partij. Zijn benoeming in de districtsraad is voor zijn partijgenoten een erkenning van zijn betrokkenheid en harde werk.

Zelf reageert Petö tevreden: “Ik ben blij dat ik de kans krijg om deze laatste maanden van de legislatuur in de districtsraad te zetelen. Hoewel er in deze korte periode nog weinig kan worden gerealiseerd, zie ik dit als een mooie symbolische afsluiting van mijn inzet voor de partij en Deurne.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Cloudy
08:1018:44 CET
Feels like: 18°C
Wind: 2km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 1

(advertenties)