Select Page

CD&V eist meer financiële middelen voor het district

CD&V eist meer financiële middelen voor het district

CD&V Deurne trekt met een aantal kwaliteitsvolle kandidaten naar de districtsraadsverkiezing. De partij wil een bestuur dat luistert naar de mensen en hen inspraak geeft. En de partij eist ook dat de stad Antwerpen de middelen van de districten verdubbeld. Opdat een echt beleid kan worden gevoerd.

De top 5 van de CD&V kandidaten in Deurne zijn:

  1. Benjamin Weyts
  2. Gina Daems
  3. Willy Musitu
  4. Lina Stepanova
  5. Michel Lacroix

Lijstduwer is Mia Proost

Speerpunten

1/ Meer budget voor onze districten, minder voor het toeristisch centrum. Zodat Deurne het beleid kan voeren dat nodig is.

2/ Veilige buurten, met een wijkagent die je kent en een politiekantoor in de buurt. Je moet zonder afspraak welkom zijn op een politiekantoor. Wijkagenten moeten meer tijd krijgen om in de wijk door te kunnen brengen.

3/ Propere en groene buurten. Met strijd tegen het sluikstort door meer vuilnisbakken, meer en strengere controles en straatverlichting die blijft branden. Een snelleresponsteam verwijdert sluikstort binnen de 24u.

4/ Een sociaal Deurne dat voor iedereen toegankelijk is. Door middel van betere infrastructuur, ondersteuning voor wie het nodig heeft en sensibiliseringsprogramma’s maken we werk van een inclusief Deurne.

5/ Meer inspraak voor de Deurnenaar. Onze adviesraden en bewonersgroepen moeten de waardering krijgen die ze verdienen en bij concrete projecten zoals de heraanleg van buurten als gelijke partners worden betrokken.

Foto: (vlnr) Benjamin Weyts (lijsttrekker) en Mia Proost (lijstduwer)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
08:0618:48 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 14km/h ESE
Humidity: 86%
Pressure: 1009.48mbar
UV index: 0

(advertenties)