Select Page

Deurne Bevrijd op 7 en 8 september

Deurne Bevrijd op 7 en 8 september

Op zaterdag 7 en zondag 8 september viert district Deurne de bevrijding van Antwerpen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog met Deurne Bevrijd. Het hele weekeinde vinden er gratis feestelijkheden en activiteiten plaats.

Op zaterdag trekken ​vanaf 14.15 uur meer dan 100 reuzen uit heel Vlaanderen door de straten van Deurne-Zuid.

Op zaterdag en zondag vindt van 10 tot 17 uur ter hoogte van het kasteel Sterckshof een openluchttentoonstelling plaats die de mechanische modelbouw in de kijker zet en waar je met al je vragen over deze hobby terecht kan. Iedereen kan gratis meerijden op de locomotieven en hun wagens op het modelspoor van 350 meter.

Verder is het hele weekeinde van 10 tot 18 uur braderij op de Gallifortlei. Met muziek, kinderanimatie, kermis en versnaperingen. Op zaterdag is er ook een rommelmarkt in de Boshove- en de Eikblokstraat. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken, afwasbare tattoos laten plaatsen en zich uitleven op de trampoline.

Deurne Bevrijd sluit op zondag af met de Familiedag in het Rivierenhof met (straat)theater, voorstellingen, circus, muziek, springkastelen, workshops en nog zo veel andere activiteiten. Uiteraard kan je er ook iets drinken of smullen van een lekker ijsje.

Alle informatie over het programma van Deurne Bevrijd staat op http://www.deurnebevrijd.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Mostly Cloudy
07:1819:55 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 8km/h NW
Humidity: 84%
Pressure: 1025.4mbar
UV index: 2

(advertenties)