Select Page

Tjerk Sekeris trekt, Bart De Wever duwt

Tjerk Sekeris trekt, Bart De Wever duwt

In het district Deurne heeft de N-VA vandaag haar top 3 kandidaten en lijstduwer voor de komende districtsraadsverkiezingen bekendgemaakt. Ook maakte de lokale afdeling haar speerpunten voor de komende verkiezingen bekend.

Gezeten in een riksja aan dienstencentrum Bosuil, stelde de Deurnese afdeling van de N-VA haar topkandidaten voor de districtsraadsverkiezingen voor. Op de eerste plaats staat Tjerk Sekeris, huidig districtsburgemeester. Hij trekt de lijst. De tweede plaats wordt ingenomen door Elke Brydenbach, de huidige schepen voor jeugd, sport en Ding Dong Deurne. Alain Hoeckx, huidig districtsraadslid en voorzitter van de middenstandsvereniging Deurne Centrum, staat op de derde plaats. Lijstduwer is de Antwerpse burgemeester Bart De Wever.

De partij maakte ook al haar speerpunten bekend waarmee ze naar de verkiezingen trekt. N-VA Deurne zet sterk in op veiligheid, bereikbaarheid, en het tegengaan van zwerfvuil en sluikstort. Daarnaast wil de partij blijven investeren in actieve winkelkernen en een inclusief Deurne. Alain Hoeckx verduidelijkte: “We blijven onze winkeliers steunen en zoeken samen naar verbindende projecten en evenementen om onze kernen aantrekkelijk te maken.” En Tjerk Sekeris voegde er aan toe: “Inclusiviteit staat ook hoog op onze agenda. We nemen iedereen mee in het beleid, of het nu gaat om jongeren, senioren, mensen met een beperking, of anderen. Iedereen die wil meebouwen aan het Deurne van morgen, is lid van de groep WIJ. Want wij zijn wel Deurne!”.

Foto: (vlnr) Elke Brydenbach, Alain Hoeckx, Tjerk Sekeris, Bart De Wever

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Showers in the Vicinity
07:1619:58 CEST
Feels like: 11°C
Wind: 3km/h SSE
Humidity: 84%
Pressure: 1030.14mbar
UV index: 0

(advertenties)