Select Page

Traiteur Tip – Top gaat een versnelling hoger

Traiteur Tip – Top gaat een versnelling hoger

Traiteur Tip – Top gaat uitbreiden. Na jarenlang als traiteur met passie te hebben gekookt, zet zaakvoerder Benny Van Loon een volgende stap. Hij opent namelijk een eigen restaurant in de vroegere Classic’s in Deurne.

Benny Van Loon klinkt opgetogen als hij het nieuws mededeelt: “Het wordt een gezellige plek waar iedereen kan genieten van de heerlijke gerechten die men van ons gewend is, maar dan in een volledig nieuwe setting. Classics zal voortaan ‘Bistro Louis’ gaan heten. Ook mijn dochter Kelly stapt mee in dit avontuur.” Van Loon geeft de goede raad om de facebookpagina in de gaten te houden voor meer informatie over de opening en wat je allemaal kan verwachten. En voegt er dan aan toe: “Uiteraard blijft Traiteur Tip-Top ook actief om fijne maaltijden en buffetten aan te bieden.”

Taverne Classics was een gevestigde waarde maar hield ermee op omdat de uitbaatster kampte met gezondheidsproblemen en besloot om na veertig jaar met pensioen te gaan. De zaak in de buurt van het Wim Saerensplein heeft een grote zaal, een uitgebreide veranda en een terras ter beschikking.

Bistro Louis, Louis Janssenslaan 2 te Deurne. www.facebook.com/Traiteurtiptop

Foto: Kelly en Benny Van Loon voor het pand waar Bistro Louis komt.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Showers in the Vicinity
07:1619:58 CEST
Feels like: 11°C
Wind: 3km/h SSE
Humidity: 84%
Pressure: 1030.14mbar
UV index: 0

(advertenties)