Kick off met de geschiedenis van de lingerie

Gepubliceerd door Wilfried // november 14, 2018 // in Ondernemen // 0 Reacties

In het voorjaar werd in Deurne Markant vzw voorgesteld, een netwerk voor dynamische vrouwen. Nu heeft de eerste activiteit plaats.

Voor wie Markant niet kent, legt stafmedewerker Elise Ryvers de doelstellingen nog eens uit: “Markant vzw is een socio-cultureel vrijetijdsnetwerk voor ondernemende vrouwen die zin hebben om hun netwerk uit te bouwen en inspirerende activiteiten te beleven.” In het vroege voorjaar was zij de vereniging komen voorstellen aan een twintigtal vrouwen. Nu kan zij aankondigen dat de afdeling Deurne daadwerkelijk van start gaat. En dat gebeurt met stijl. Ryvers: “De kick off heeft plaats op 21 november bij Lingerie Svelta. Na een welkom met bubbels, is er een uiteenzetting over de geschiedenis van de lingerie. We ronden af met een netwerkmoment met een hapje en een drankje.”

Lingerie Svelta is een vaste waarde in Deurne. De ouders van huidig zaakvoerder Orfa De Fruytier namen de zaak over in 1973. Toen verkocht de winkel enkel de klassieke puntige bh en de korsetten met veters. Later deed de doorzichtige lingerie met kant, nachtkleding en de eerste badpakken hun intrede. Svelta specialiseerde in badmode, diepere cups en borstprotheses. Orfa De Fruytier kwam in de winkel in 1999 en runt de zaak met enthousiasme en passie en is bijgevolg uitstekend geplaatst om geïnteresseerden mee te nemen in de wereld van de lingerie.

Inschrijven voor 20/11 via markantdeurne@gmail.com Meer info op : www.markantvzw.be/deurne

About the Author

Wilfried Defillet

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne.

Comments

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Voor meer informatie omtrent privacy en cookies bezoek ons privacy statement.