Huis wordt ongewenst inzamelpunt voor huisvuil

Gepubliceerd door Wilfried // december 3, 2018 // in Nieuws // 0 Reacties

Christianne Aerts woont in een nieuwbouw aan de Van den Hautelei. Hun huis lijkt wel een inzamelpunt voor huisvuil.

De woonst waar Christianne Aerts en haar echtgenoot wonen is een nieuw appartementsgebouw. Aerts: “We wonen hier met vijf alleenstaanden en een echtpaar.” Maar er is een klein probleem dat toch wel voor wat ongenoegen zorgt. Aerts: “Mensen uit de buurt komen hier hun vuilnis droppen. Onder het gebouw is een garage waar mensen uit de ruimere buurt hun wagen stallen. Deze ochtend zag ik hoe een vrouw die haar auto kwam halen, haar zak met restafval voor ons huis neerpootte. Bovendien is er achter ons, in de Theo Vandenboschstraat, een sorteerstraatje. En ook daar zijn mensen die om een of andere reden liever hun vuilniszak bij ons komen plaatsen. Deze ochtend heb ik er 13 geteld.” De mensen zetten wel hun restafval in reglementaire vuilniszakken voor het huis. Dat is niet het geval met papier dat in dozen en papieren zakken wordt aangeboden. Ook dat belandt voor de deur van Aerts. En dat is vaak een zootje.

Het blijft helaas hier niet bij. Aerts: “In de tuin achteraan wordt gesluikstort. Dat gebeurt dagelijks. Ik heb de stad Antwerpen al gebeld. Zonder gevolg.” Christianne Aerts hoopt dat als mensen dit lezen, er hopelijk een einde komt aan het deponeren van het vuilnis voor haar deur.

About the Author

Wilfried Defillet

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne.

Comments

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Voor meer informatie omtrent privacy en cookies bezoek ons privacy statement.